søndag 28. februar 2010

Fototid

Denne LO'en begynte jeg på for et par uker, og den skulle opprinnelig være med på en utfordring på nettet. Men så gikk tida, fristen på utfordringen gikk ut og LO'en lå fortsatt halvefrdig! Men i går fikk jeg endelig rota meg til å gjøre den ferdig :-) Jeg har scrappet et bilde av godgutten (igjen!). Hvis jeg finner frem kameraet for å ta bilde av han, stopper han som regel med det han driver med og kommer bort for å kikke på kameraet. Så det har bitt en del bilder som det jeg har scrappet på denne LO'en!
Materialliste
Mønsterark - Basic Grey, Papeloft og Making Memories
Alpha Stickers, journalingspot og bingo card - Jenni Bowlin
Filtbord - Panduro
Bånd - Making Memories, Vintage Findings
Blomster - Papirloftet
Papirpynt - Chatterbox
Papirblomster - ukjent
Bling - Prima

onsdag 24. februar 2010

Kammerpikenes overraskelse #1

I Kammerpikenes Overraskelse #1 skal du la deg inspirere av noe eller noen du er glad i. Jeg er glad i mye; familien min, kjæresten min, vennene mine, gode bøker, hobbyen min, sol, sommer, late dager, sjokolade, vin, og så masse mer! Til denne utfordringen har jeg scrappet et bilde jeg er veldig glad i. Bildet er av sønnen min og meg.
Materialliste
Bazzill kraft
Mønsterark: Basic Grey, origins
Bokside
Brun blonde
Swirls - QuicKutz
Alphablends - Prima
Tiny Alphas - My Little Shoebox
Blomster - Papirloftet og Prima
Journalingspot - October Afternoon
Bling - Prima

tirsdag 16. februar 2010

Scrappekammeret sin første utfordring!

I Scrappekammeret sin første utfordring skal du la deg inspirere av ordet mor/mamma. Mitt bidrag er kortet jeg laget til mamma i anledning morsdagen:Materialliste:
Bazzill kraft
Mønsterpapir - ukjent (har kun brukt rester)
Bokside
Swirls - Prima
Perler - Edelweiss
Blomster - Papirloftet/Panduro
Filtblonde - Panduro
Gullhjørne - ukjent
Tiny Alphas - Making Memories
Bilde - Lastet ned fra Shabby chic papirskatter

mandag 1. februar 2010

Fargerikt minialbum

That's just so cute har hatt besøk av Mona som blant annet viser frem et flott og fargerikt minialbum hun har laget. Jeg ble inspirert, hev meg på konkurransen deres "She's so cute #3", og satte igang med et minialbum med diverse bilder fra 2009. Jeg begynte med å kutte til 13 stk kartongbiter, samt 26 ulike mønsterark i str 15x15 cm. Fikk brukt masse rester!! Jeg limte på mønsterarkene, pusset rundt alle kanter og svertet med blekkputer på alle sidene. Jeg lagde også hull i alle sidene til ringene som holder albumet sammen. Jeg begynte egentlig med noen mindre ringer, men måtte kjøpe noen større noen når albumet begynte å ta form (og bare ble tykkere og tykkere!). Jeg har kost meg masse med dette albumet, og brukt masse farger, bånd, mønsterark, die-cuts, bling og diverse pynt fra en mengde produsenter! Ikke minst har jeg brukt masse rester og masse farger! Siden jeg har laget et album på 12 dobbeltsider blir det litt mye å legge ut bilder av alle sidene, men her kommer et lite utvalg: