mandag 24. mai 2010

Snart sommer!

Pinsen har virkelig gitt en forsmak på sommeren, med sol, varme dager og masse tid ute (og selvfølgelig en is eller tre!!) Endelig sier jeg bare! Så da passer det vel med to fagerike og sommerlige LO'er!
søndag 16. mai 2010

RAK i sykepleierbloggen!


Linn Kristine feirer datterens 1-årsdag og 20 000 besøkende med en flott RAK. Fristen for å slenge seg med er 17.mai kl. 24.00, så det er fortsatt litt tid igjen! En flott blogg med masse inspirasjon!

lørdag 15. mai 2010

Skisseboden - ny utfordringsblogg!


Skisseboden er en helt fersk utfordringsblogg, første utfordring kommer 1. juni! Mens de venter har de en flott RAK på gang, du ser alt det flotte du kan vinne over (tar gjerne i mot jeg!). Så da er det bare å telle ned til 1.juni!

fredag 14. mai 2010

Norske Scrappere har give-away!


Jeg kom akkurat over en flott blogg, Norske Scrappere, som også har give-away på gang! Så da er det jo bare å hive seg med :-) Og det er absolutt en blogg jeg vil fortsette å besøke! Og en veldig flott give-away, hadde ikke segt nei takk til den!

torsdag 13. mai 2010

Hipp hurra for lillebror!

Lillebror har akkurat hatt bursdag, eller nå som han er 17 år og har vokst forbi meg for flere år siden, er han vel ikke så liten lenger ;-) I den anledning måtte han jo få et bursdagkort. Jeg syns ikke det er så lett å lage kort til en gutt, spesielt ikke den alderen. Men jeg satset på fargene rødt, sort og hvitt og kjørte på! Jeg pyntet også en boks i de samme fargene som ble fylt med godis og flax-lodd, pefekt gave til onkel fra Jonathan! Sukkersött sin utfordring denne uken er gratulasjonskort, så dette kortet blir mitt bidrag:


mandag 10. mai 2010

Fra baby til liten gutt...

Det gikk plutselig opp fpr meg at babyen min var blitt en liten gutt...1 år har Jonthan blitt! Han krabber, reiser seg opp og står uten støtte. Han spiser ordentlig mat, smiler, ler, tuller og prater. Han forstår mer og mer, og han kan gjøre seg forstått på flere måter. Selvfølgelig er det ikke noe enestående med en slik utvikling, det skjer vel de fleste ;-) Men jeg ønsket likevel å lage en LO med dette temaet, for å få frem noen ord rundt dette. Denne LO'en er mitt bidrag til Scrappehuset - Fortell historien, hvor journalingen skal være en stor del av det man velger å lage. Og for orden skyld...jeg kaller nå Jonathan for babyen min enda, det får han bare tåle!!

søndag 9. mai 2010

She's so cute 5


She's so cute 5 hos That's just so cute er en oppgave laget av Ronda. Her skal man lage et kit ut av vilkåslig stæsj, for så å lage noe ut av dette. Jeg fant først et bilde jeg ville scrappe, og tok utgangspunkt i fargene på bildet når jeg fant ark og stæsj. Jeg har kun brukt resteark på denne, veldig greit å komme litt videre i restebunken - den begynner å nå uante høyder! En veldig morsom og litt anneredes oppgave, absolutt noe jeg kommer til å gjøre igjen! Over ser dere kitet jeg satt sammen, og slik ble resultatet: