mandag 28. februar 2011

Hipp hurra for lillesøster!

Gratulerer så masse med dagen til en fantastisk god lillesøster, venn og scrappebuddy! Dagen ble feiret i går, med gaver, pølser og kaker! Og jeg måtte selvfølgelig lage et bursdagkort for anledningen! Med dette kortet blir jeg med på utfordring #114 hos Sukkersött; bruk en punch eller flere på kortet. Her er mitt bidrag:torsdag 17. februar 2011

Vakker

Denne LO'en ble laget til casavisten for januar, inne på Casa Kreativ. Oppgaven var å lifte en av Vibekes herlige layouter. Jeg koste meg masse med oppgaven, og fikk scrappet et bilde av lillegutt som ble tatt for et års tid siden (jeg har en tendens til å scrappe de nyeste bildene jeg har liggende...).


tirsdag 15. februar 2011

My man!

I helga var jeg på butikktreff hos Gode Minner i Tønsberg. Jeg koste meg masse med hyggelige mennesker, god mat og masse scrapping! Jeg fikk laget fire Lo'er og et kort, og må vel si meg fornøyd med det! Underveis hadde vi scrappebingo, og jaggu meg vant jeg ikke en premie! Jeg vant et kit med både ark og stæsj, og mye av det har jeg brukt på denne LO'en:


mandag 14. februar 2011

Januarbidrag hos Casa Kreativ


Denne LO'en laget er laget etter en skisse laget av Lene/Nabon, og var et av mine bidrag til casavisten for januar inne hos Casa Kreativ. Jeg koste meg masse med skissen og kjørte på med lekne farger!

mandag 7. februar 2011

Love

Skisser er alltid gøy, og nå har That's just so cute kommet med sin første skisse! Jeg koste meg masse med skissen og har scrappet et bilde fra 2007. Vi var 10 dager på rundtur i Toscana, blant annet i Pisa hvor dette bildet er tatt. Sol, sommer, vin og et fantastisk land - gjett om jeg kunne tenke meg en tur tilbake!? Men det blir vel en tid for det igjen også ;-) Her er mitt bidrag: