onsdag 31. august 2011

Bad Taste LO...

That's just so Cute har besøk av Ruffa, som har laget et fargerikt kurs og en herlig utfordring:

Dere skal lage en LO eller kort (?) som skal ha følgende:
Veldig mønstrert bakgrunn
Mist- og eller maling
Hyssing
Klestag
Stifter og symaskin /sying med EKTE tråd skal og være synlig
Fargene rød, blå, grønn og gul skal være synlig

Jeg kjørte på med godt mot og fant frem den ene fargen etter den andre og tenkte ikke så mye på fargesammensetninger. Jeg er jo veldig glad i farger vanligvis, så det skal en del til før jeg syns det blir for mye farger..men denne LO'en ble visst litt i overkant. Jeg sa til samboeren min at denne LO'en kanskje ble litt i overkant fargerik og han lurte på om det var en "Bad Taste Lo" jeg hadde laget (dog uten å ha sett den først). Men det han deriomot spurte om etter han hadde sett den var om denne LO'en var laget til et av stedene jeg er DT for...noe jeg sa den ikke var. Så da var det visst ikke så farlig! Så muligens ikke mitt beste verk...men gøy var det da!!

Her er i alle fall mitt bidrag til She's So Cute 16:

mandag 22. august 2011

Monsterkort :-)

I helga koste jeg meg med å lage fargerike monsterkort, alle til ulike sommeroppgaver inne hos Casa Kreativ.
Tyll, plastblomster og tofarget bomullstråd finner du hos Andrine og Marens Landhandleri.

fredag 19. august 2011

I helga kan du handle fraktfritt hos Andrine og Maren!


Andrine og Marens Landhandleri feirer at de nå har blogget i 1 år! Så både lørdag og søndag får du fri frakt i nettbutikken! Her finner du blant annet masse herlige plastblomster, nydelige håndlagede mulberry roser, mengder av washi tape og mye annen moro!


torsdag 18. august 2011

Just me

Jeg er med på papiralongen inne hos CASA kreativ, en ny oppgave hver måned gjennom hele året. Oppgaven for august er steampunk...en kjemepstilig scrappestil, men ikke noe jeg har turt å prøve meg på! Men jeg måtte jo nesten bare hoppe i det, så en steampunk-LO ble det. Jeg har også scrappet et bilde av meg selv. Etter en rask titt gjennom ca 100 Lo'er kunne jeg konstatere at jeg kun en gang tidligere har scrappet en LO som kun har bilde av meg, og det var et babybilde! Derfor tittelen; Just me. Her er mitt bidrag:


tirsdag 16. august 2011

DT hos Andrine og Maren!!


Jeg er utrolig glad og stolt over å kunne fortelle at jeg nå er DT hos Andrine & Marens Landhandleri!! En fantastisk nettbutikk fylt med washi tape, plastblomster, tyll, hattenåler og mange andre skatter! Ta også turen til Anma-bloggen for mer inspirasjon :-) Jeg gleder meg til fortsettelsen!!

mandag 15. august 2011

Søtnosen vår ;-)

Jeg var i scrappemodus i går kveld, og endte opp med So Cute Sketch 7 inne hos That's just so cute! Herlig skisse! Så da får jeg skyndte meg å slenge med bidraget mitt før vi tar turen til Arendal og Kragerø - helt uten barn ;-) To dager med kjærestetid - skikkelig luksus!

Her er mitt bidrag:lørdag 13. august 2011

Ready or not, here I come!

Enda en LO laget til sommeroppgavene inne hos CASA kreativ! Denne gangen har jeg scrappet at bilde av Silje fra i fjor sommer. Vi var på "Barnas Dag", og Silje skulle jo også være med...så da tok hun turen gjennom tunnelen ;-)
tirsdag 9. august 2011

Bubblefun

Enda et bidrag laget til en av sommeroppgavene hos Casakreativ! Her skulle man bli inspirert av sommerværet, og bruke minst tre av fargene i regnbuen. Det ble en sommerlig og fargesterk LO fra meg. Jonathan syns det er veldig stas med såpebobler (virkelig billig moro det altså!). I våres fikk han en liten såpeboblemaskin, og det var jo bare enda mere stas ;-)

lørdag 6. august 2011

Sjarmis

En LO laget til CASAsommer inne hos CASA Kreativ. Oppgaven her var å lage noe i lag-på-lag stil og fargene grønn og turkis skulle være med. Så da ble det et bilde av lillemann igjen ;-) Koste meg masse med denne, stæsja og holdt på!
torsdag 4. august 2011

Look at me

Jeg koser meg med ukas eneste fridag, og alt jeg hadde planer om å gjøre hjemme i dag har jeg i grunn hoppet glatt over ;-) I stedet for har jeg sovet lenge og kost meg med en blogg- og forumrunde, iskaffe og litt scrapping! Er i full gang met et prosjekt, så jeg har planer om å fortsette bittelitt før jeg henter lillemann!

Denne Lo'en har jeg lagd til en av sommeroppgavene inne hos Casa Kreativ. Vi skulle la oss inspirere av fargene og oppsettet på dette bildet, smat ha med knapper på prosjektet:Her er mitt fargerike bidrag, koste meg masse med denne;
onsdag 3. august 2011

Utegutt!

Jonathan er en skikkelig utegutt! Han storkoser seg når vi er ute og han kan utfolde seg fritt, utforske og oppdage nye ting. Bildet jeg har scrappet er tatt en av de første varme sommerdagene i år, en ganske så fornøyd liten gutt! Det ble en sommerlig og fargerik layout full av glade farger:

Jeg slenger meg med på følgende utfordringer:
Scrappekammeret - Kun ett mønsterark (jeg har brukt begge sider av samme arket)
Anonyme Scrappere - Bli inspirert av ordet sommer

mandag 1. august 2011

Ny måned og nytt DT-bidrag!

Plutselig var det august, og vi er allerede inne i siste sommermåned...det går jo så alt for fort! De siste dagene har vi endelig fått skikkelig sommervær her på Østlandet, og det har blitt mange deilige timer på stranda! Håper det varer til langt uti september! Men det skal vel godt gjøres å ikke få noen regnværsdager innimellom i dette landet, så da passer det vel bra med en ny utfordring inne hos Scrap'a'long! Oppgaven denne gangen er ganske så enkel; Anything goes. Så her er det bare å slenge med et bidrag eller flere! Denne måneden er vi sponset av Oh My Crafts, som gir et gavekort til en heldig vinner!Mitt bidrag denne måneden er et bursdagskort som jeg har laget til en god venninne som har bursdag i dag :-)