tirsdag 29. november 2011

JulekalenderJakt 2011
Ta turen inn til Andrine og Marens Landhandleri og bli med på årets JulekalenderJakt! Her får du muligheten til å vinne mange herlige premier gjennom hele førjulstiden. Ta turen inn allerede i dag og få lodd til den store hovedpremien!!

mandag 28. november 2011

Til deg!

Et kort laget til en snill venninne ;-) Kortet ble laget til en skisseutfordring inne hos Casa Kreativ.lørdag 26. november 2011

Stoooor julepakke hos Scrappehuset!!


I år som i fjor gir Scrappehuset en veldig heldig vinner muligheten til å vinne en fantastisk julepakke! Ta turen inn og bli med på moroa!!

Naturlig jul

Hos Andrine og Marens Landhandleri har vi jobbet med utfordringen "naturlig jul". Mitt DT-bidrag er et julekort:
Jeg har brukt følgende produkter fra Landhandleriet:
 MME ark - Lost and Found 2
Washi tape - Fugler
Kraft Bazzill
Twine - Rød
Mulberry roser - Sommerbryllup
Nelliker - Lekne Rødhette
2 tonet blomster - Rød
Embelllishments - Retro Jul

lørdag 19. november 2011

Julekort

Julekortproduksjonen er i gang, selv om jeg kanskje ikke er like langt på vei som planlagt! Men jul blir det nå uansett... Dette julekortet er laget til utfordring #20 hos Card and Scrap, som vil se et prosjekt med tradisjonelle julefarger.


                                    
 Flott giveaway hos Anne!Ta turen inn til Anne og bli med i trekningen om denne fantastiske candyen hun har satt sammen!

torsdag 17. november 2011

Juletags

Hos Andrine og Marens Landhandleri fikk vi utfordringen "naturlig jul" - typiske julefarger som rød, grønn og brun. Mitt første bidrag er tre juletags. Jeg har virkelig fått dilla på å lage slike tags, morsomt med et litt annerledes format enn julekortene jeg vanligvis lager, og en grei måte å kunne teste ut litt nye teknikker og bruke opp litt rester på! 
 
 
 På disse tagsene har jeg brukt følgende produkter fra Landhandleriet:
Embellishments / "Buttons" - Retro Jul
Washi tape - slim
Bokbindertape i Lin - Brun,
Twine - Rød
Nelliker - Lekne Rødhette
Dahlia blomster - Brun
Kraft papir tape
Naturhyssing
Tyll - brun
Mulberry roser - Sommerbryllup

Herlig giveaway hos Skorpionen!
Marianne/Skorpionen har hatt bursdag, og nå deler hun med en heldig vinner! Ta turen innom bloggen hennes og bli med på moroa, så kan du vinne herlige stempler fra Vibeke Spigseth/Poppydesign. Herlige stempler, jeg har falt spesielt for de rammestemplene! Det er også masse herlig inspirasjon i bloggen til Marianne, i begge to faktisk - for nå er hun i gang med en Art Journal blogg full av herligheter også!!

tirsdag 15. november 2011

Danmark 1985

Denne LO'en ble laget til papiralongen inne hos CASA Kreativ - en ny oppgave hver måned gjennom hele 2011. Oppgaven for oktober var å bli inspirert av CASA-logoen, som ser sånn ut:Jeg har scrappet et bilde av pappa og meg, på ferie i Danmark i 1985. Så her er jeg ca 9 mnd :-)lørdag 12. november 2011

Det er endelig vår!

En LO laget til en utfordring inne hos Casa Kreativ, hvor vi skulle en av Tæsj sine herlige LO'er (Du finner den her).torsdag 10. november 2011

Hvem strekker seg litt lenger?

For noen uker tilbake ble jeg utfordret av Scrappehuset. Denne måneden var utfordringen å la seg inspirere av Tim Holtz og lafe en tag eller et kort i denne stilen. Litt skummelt, men veldig gøy å bli utfordret, så jeg måtte selvfølgelig bli med på dette. Jeg måtte kikke litt på Youtube for inspirasjon til teknikker, og prøvde meg frem med ulike bakgrunner. Jeg endte opp med et farsdagskort, og her er resultatet:onsdag 9. november 2011

Vinn gavekort!

Ta turen inn til Andrine og Marens Landhandleri og bli med i trekningen av et gavekort i nettbutikken på 150,- Alt du må gjøre er å kommentere på dette innlegget! Her får du også inspirasjon til å lage flotte pakkelapper. Jeg har ikke kommet til pakkelappene enda..men har fått laget noen juletager, en av de ser du her:


Jul i vintagestil

Vi er klare med ny utfordring hos Anonyme Scrappere, og denne gangen vil vi se jul i vintage stil. Mitt bidrag er en LO med et julebilde fra 2006. Håper du blir med på moroa! 

tirsdag 8. november 2011

Vår lille smurf

En LO laget til en utfordring inne hos CASA Kreativ - her skulle ordet smurf være med i tittelen.
mandag 7. november 2011

Fargerikt julekort

Et fargerikt julekort laget som DT-bidrag til Anma Colour Challenge # 3. Ta turen inn og bli med på moroa du også, så er du med i trekningen om en lekker premie fra Landhandleriet! 
 
Jeg har brukt følgende produkter fra Landhandleriet:
MME ark - 12 days of Christmas
Glitterdots - Sølv
Store Glitterdots - Multi pk
Tyll - Sjokkrosa
Andrines blondepynt
Mini Metallic roser - Rosa og sølv
Washi tape
Falalala stempel tekst

fredag 4. november 2011

I tretoppen (DT-bidrag Anma)

Vi er klare med en ny utfordring inne hos Andrine og Marens Landhandleri, Anma Colour Challenge # 3, hvor du skal la deg inspirere av dette bildet:

Du kan bruke alle fargene i bildet, eller velge deg ut noen favoritter! Jeg har laget en LO som DT-bidrag til denne utfordringen. På denne LO'en har jeg scrappet bilde av engelen mamma og pappa alltid har i toppen av juletreet. Gøy å scrappe et litt annet type bilde enn hva jeg vanligvis gjør, og jeg har slått meg løs med farger, glitter og stas ;-)
På denne LO'en har jeg brukt følgende produkter fra Landhandleriet:
MME ark - 12 days of Christmas
Washi tape - Tropisk fruktcocktail, Mt slim
Tyll - Sjokkrosa
Andrines blondepynt
Hattenåler - Lavendel
Rosie Roser - Hvite og Rosa
Cherry blossoms - Rosa
Aster blomster - Sjokkrosa
Dahlia blomster - Sjokkrosa
2tonet blomst - Rosa
Mini metallic roser - Sølv og Rosa
Twine - Rød og hvit
Glitterdots - Sølv
Embellishment / "Button" - Festlig Jul

torsdag 3. november 2011

Utfordrende stæsj - del 2

Som tidligere nevnt har jeg vært med på å sende og motta utfordrende stæsj inne hos Casa Kreativ. Den første pakken fikk jeg fra Gosti, og den inneholdt følgende:


Og med alt det stæsjet fikk jeg lagd enda en LO:tirsdag 1. november 2011

Juletid anno 1993

Ny måned og ny utfordring hos oss hos Scrap'a'long. Denne måneden har vi et bilde du skal la deg inspirere deg av:

Jeg lot meg inspirere av fargene og julestemningen i bildet og har scrappet et julebilde fra 1993. Ta turen inn til oss i Scrap'a'long og bli med på utfordringen da vel!