mandag 30. januar 2012

Herlige nyheter!

Hos Andrine og Marens Landhandleri finner du nå hele 9 nye serier med embellishments/buttons...her var det mye MÅ HA ;-)


Her er en LO hvor jeg har brukt en button fra en tidligere serie. Her har jeg også latt tittelen på buttonsen være tittelen på LO'en :-) Denne LO'en er laget til en utfordring inne hos Scrappeland hvor vi skulle lifte hverandre, og jeg har liftet en herlig LO laget av Hege
søndag 29. januar 2012

De siste LO'ene fra 2011...

Noen ganger går det litt ekstra sakte i svingene her...men her kommer i alle fall de tre siste LO'ene laget i 2011! Alle fire ble laget til utfordringer inne hos Casa Kreativ!

Her skulle man bli inspirert av sangen "Du skal få en dag i mårå" av Alf Prøysen + et fargerikt inspirasjonsbilde:


Her skulle vi lifte en herlig LO laget av Ragna:


Skisseutfordring:


LO'en skulle være monolromtaisk + minst to ulike fonter i tittelen:

                                     

fredag 27. januar 2012

So Cute Surprise og jul i januar :-)

Inne hos That's just so cute er vi klare med en ny post. Den 25 hver måned vil vi nå ha en post som vi har valgt å kalle So Cute Surprise - så her kan alt skje! Vår aller første surprise er igang, og vi starter med en temautfordring: snøkrystaller. Mitt bidrag ble et julekort:Jeg syns det er veldig koselig å lage egne julekort, men selv om jeg alltid har planer om å komme tidlig i gang, så har det en tendens til å bli ganske så stressete med disse julekortene når vi er litt inne i desember! Så i år prøver jeg igjen! Jeg har planer om å følge Hjertebodens Juleblogg, her leverer man tre julekort/kreasjoner hver måned frem mot jul! Jeg er i alle fall i gang, og i januar ble det disse bidragene fra meg:

Og jaggu meg har jeg ikke fått lagd enda et julekort nå i januar! Dette ble laget til en hurtigscrapp inne hos Scrappeland:

torsdag 26. januar 2012

Anonyme Timeglass

Vi i Anonyme Scrappere teller i dag ned til Anonyme Timeglass.
 
 
Hva dette innebærer, kan vi ikke røpe i dag

- men 1. februar kl 10.00 starter påmeldingen til Anonyme Timeglass hos oss.

Spre gjerne ordet dere og, med å dele Knappen/Innlegget i bloggen deres og å linke til oss i AS

Klem fra AS-jentenefredag 20. januar 2012

Komplett Lykke

I årets første utfordring fra Andrine og Marens Landhandleri skulle vi la oss inspirere av av sangen "Hjerteknuser" av Kaizers Orchestra. Jeg har scrappet det aller første bildet som er tatt med begge barna sammen.


Jeg har kost meg med masse herlige produkter fra Landhandleriet, og jeg har brukt følgende på siden min:

Washi tape - Roser Gul & Frukt Tropisk
Bokbindertape - Natur
Tyll - Gul & Oransje
MME ark - Lost and Found 2
Stort Resin hjerte - hvit
Twine - Oransje
Mullberry roser, 2str - Multefest
Nelliker - Vaniljekrem
Asters - Lys gul
Embellishments / Button - Gyldne Øyeblikk
Mini Bokstavstickers - Ubleket


mandag 16. januar 2012

So Cute Girl

Hos That's just so Cute har vi endelig gleden av å presentere vårt nyeste DT-medlem, Linda! Hun sparker i gang sin karriere hos TJSC med en herlig utfordring: Bruk en tag fra et klesplagg (eller en merkelapp), og en form for tråd/hyssing på det dere lager. Hun stiller også med en herlig premie til vinneren, så her er det bare å slenge seg med!

Mitt bidrag ble en LO av Sarah. Teksten på layouten er følgende: 3 uker gammel og kallenavnene er allerede mange. Men som oftest er du bare "Sarah min".


fredag 6. januar 2012

Kokkelering på høyt nivå

Herlig skisse hos Skissedilla denne uken også, og jeg måtte bare prøve meg! LO'en er av Jonathan som "lager mat"!onsdag 4. januar 2012

Shabby Chic hos Anonyme Scrappere

Vi er klare med utfordring #36 hos Anonyme Scrappere, og denne gangen vil vi se bidrag i shabby chic stil. Vi vil se lyse/duse farger, maling, blonder, lag på lag og motiv/bilde i sepia eller sort/hvitt. Jeg storkoste meg med oppgaven og har scrappet et av de første bildene som ble tatt av Sarah.

mandag 2. januar 2012

Scrap'a'long feirer 1 år!

Vi feirer et år inne hos Scrap'a'long, og feirer med 3 premier på årets første utfordring! Følg også med oss utover måneden for mere moro! Utfordringen denne gangen burde være overkommelig for de fleste, da utfordringen denne gangen er "Anything goes". Vi i DT har blitt sponset av Glue Dots til denne utfordringen. Jeg er jo godt kjent med flere av produktene deres, men glue lines har jeg ikke vært borti før nå. Det funker vel akkurat som glue dots, men fasongen er litt ennerledes - veldig greit til f.eks bånd! I tillegg til glue lines haer jeg også brukt foam pads på bidraget mitt.
Bidraget fra meg denne gangen ble en LO av prinsessa. Nå har jeg fått fremkalt bilder fra de første ukene, så nå skal nok den rosa og lilla delen av scrappebeholdningen også få kjørt seg litt!

søndag 1. januar 2012

Godt nyttår og årets første LO :-)

Aller først må jeg få ønske alle som er innom et fantastisk godt nyttår - må 2012 bli et år fylt med glede, kjærlighet, gode opplevelser og masse kreativitet!

Hos That's just so cute er vi klare med årets aller første utfordring, So Cute Colors #13 hvor du skal la deg inspirere av dette bildet:


Herlige farger å jobbe med, og slik ble mitt bidrag: