lørdag 28. juli 2012

Tid til oss

Vi er i gang med en ny Surprise inne hos That's just so cute, og denne gangen vil vi se prosjekter med håndskrift. Det ble ne LO fra meg:
tirsdag 17. juli 2012

Scrappeglede!

Vi har fått besøk av en ny, herlig gjest inne hos That's just so cute, og denne måneden er det Linda som er gjestedesigner. Linda ønsker å se glade prosjekter - som oser av scrappeglede! 

Jeg har fått skikkelig "Smash-dilla" om dagene, og storkoser meg med Smash-bøkene mine! Så mitt bidrag til Linda sin herlige utfordring ble en Smash-side, fylt med koselige hverdagsminner og herlige, glade farger og detaljer:
Og et par sider til:
En av tankene mine med disse bøkene er at jeg skal bruke den til å dokumentere en del av hverdagsglimtene og hverdagshistoriene. Her har jeg smashet en av tegningene til Jonathan og skrevet historien bak. Når Jonathan (3 år) satt og tegnet denne sa han til pappan sin: "Se pappa, masse pupper!!". Vi syns jo dette var veldig morsomt, selv om det var rimelig uskyldig fra Jonathan sin side. Vi har en god stund lest boka "Lille larven aldrimett" nesten hver dag, og Jonathan kan snart boka utenat - boka om larven som blir til puppe og så sommerfugl. Så det var slike pupper Jonathan tegnet :-)

tirsdag 10. juli 2012

Klæsj og klin og en grønn plastbøtte...

Inne hos Scrappeland hadde de i juni besøk av Misty Russel. Jeg koste med med minikurset hennes og lagde en LO med bilde av Jonathan:

fredag 6. juli 2012

6 mnd

En LO laget til en utfordring inne hos CASA Kreativ. LO'en skulle inneholde farger, blomster, mer enn to bilder og en håndskrevet tekst.


tirsdag 3. juli 2012

Sommertid!?

So Cute Color #19 er på plass inne hos That's just so cute, og vi har en ny herlig fargekombinasjon å leke med! Vi kjører utfordringer som vanlig hele sommeren, og det er så klart flotte premier å vinne! Bli med på moroa da vel :-)
søndag 1. juli 2012

Anonyme Scrappere feirer 2 år!

I dag er det to år siden Anonyme Scrappere åpnet dørene, og det skal feires! Bli med på utfordringen, og du kan vinne masse flotte premier! Vi har ogå fått to nye, herlige DT'er med på laget! Utfordringen:
 
Matchende PAR
(lag 2 ting som matcher, du bestemmer hva)
+fargene: HVIT + BRUN + Valgfri farge

LItt inspirasjon fra meg:

 Min RAK: