fredag 23. august 2013

She's so cute #37

Denne måneden har vi i That's just so cute vært så heldige å få besøk av Inger Pauline, som også har laget en herlig utfordring. Hun vil se paljetter på prosjektet ditt. Du kan altså lage hva du vil av papir så lenge det har paljetter på! Det ble et kort fra meg denne gangen:


Det har blitt flere papirkosekort i det siste, her er to til:mandag 19. august 2013

Cherish This - Memories for life

 Ny utfordringsblogg! Og jeg er så heldig at jeg får være med på moroa :-) Jeg er kjempestolt av å være en del av gjengen - for her det herlige, varierte scrappere altså! Men det er plass til flere og vi har en DT-call gående, så det er bare å sende inn en søknad! I tillegg har vi en flott RAK til en heldig vinner, så ta turen inn til oss og bli med på moroa!

 

torsdag 15. august 2013

Evighetskort/never ending card

Før sommeren fikk vi som DT-utfordring hos Andrine og Maren å utfordre oss selv. Jeg var veldig inne i en "LO-periode" så jeg utfordret meg selv i å lage kort. I tillegg måtte det være et slags brettekort. Det er utrolig mange herlige brettekort ute i bloggverden, og det hender jeg en sjelden gang prøver meg på et. Det er bare det at jeg vanligvis ikke bruker linjalen så flittig når jeg scrapper (sånt har jeg ikke tid til ;-)), så for meg er det litt mas å dra fram linjalen og måle og styre...og det blir fort skjevt;-) Men det er jo gøy når jeg først setter i gang! Og resultatet ble et bursdagkort til mamma :-)Jeg har brukt følgende herligheter fra Landhandleriet:
Kartong - Bazzill, Hvit
Mønsterpapir - MME Lucky in Love - Cupid's Arrow
AC Thickers - Dear Lizzy - Treasure Spearmint
AC - Dear Lizzy Lucky Charm sticker sheet
AC - Lucky Charm - Die Cut Shapes
AC - Dear Lizzy - Rotary Phrase Stamp
Studio Calico - Wood Veneer - Hearts & Arrows,
Potty People & Stars.
Studio Calico - Sundrifter - Die Cut Shapes
Pink Paislee - Artisan Butterflies
Dylusions stempler
MagicMonday - Embellishment / Button - Grip dagen pk
Mt Washi tape - Arch Green, Tile Green, Izumi

Tutorial finner du HER.