onsdag 29. september 2010

Et shotteglass og en LO

Samboeren min kom hjem utpå kvelden i går, og lurte veldig på hva jeg hadde brukt shotteglass til, de stod jo fremme på både kjøkkenet og i stua! Jeg svarte som sant var at jeg hadde scrappet...og det var visst svar nok, for da spurte han ikke mer! Så han begynner vel å bli vant til at scrappingen godt kan inneholde ting man vanligvis ikke tenker å finne på hobbypulten ;-) Jeg prøvde meg på å lage litt sirkelmønster med maling og glass (og shotteglassene hadde akkurat passe størrelse!). LO'en er mitt bidrag til utfordring # 15 hos Scrappekammeret: Lag en LO/kort/annet der du bruker minst 2 forskjellige mønsterpapir + tekst stempel. Mitt bidrag er en LO av Jonathan som syns det er veldig stas med kamera, og gjerne slipper det han holder på med så fort han ser et kamera.3 kommentarer:

 1. Shotteringene ble veldig kule da! Ikke mange hobbyer som kan inkludere omtrent alt som finnes i huset, hi-hi. (I fjor scrappet jeg adventsstaken min...) Herlig bilde av gutten din og!
  Tuusen takk for at du deltar hos Scrappekammeret!
  Klem, Yvonne

  SvarSlett
 2. Lekker LO!! Herlige farger og nydelige mønsterark! Og såååå flott gutt!! Nydelig bilde!
  Takk for at du deltar hos Scrappekammeret!
  Klem, Anette :)

  SvarSlett
 3. Er jo også kjekt å vite at man lett kan ta seg en knert uten at noen får vite om det så lenge man driver med scrapping! ;) Hehehe

  Tusen takk for at du deltar på Scrappekammeret!

  XOXO Agnete! :)

  SvarSlett