torsdag 30. juni 2011

Bli med på blogg-hopp!

Vi i Scrap'a'long feirer sommeren og slår til med en blogg-hopp i sommervarmen! Ta turen innom Scrap'a'long bloggen for å lese reglene og starte hoppingen!

Min bokstav er: L

Jeg har satt sammen en liten RAK til en heldig vinner, alt du trenger å gjøre for å bli med på trekningen er å kommentere på dette innlegget!Etterpå kan du hoppe videre til Lise og forsette moroa der!

Jeg vil også vise frem to LO'er av lillegutt - jeg er visst litt i det blå hjørnet om dagen ser jeg, og syns det er veldig fint med blått og turkist for tida!
Vi kjører litt lengre frist på utfordringen vår nå i sommervarmen, og håper å se mange flotte bidrag til utfordring #6 - vannteknikk som har frist 28. juli.

Ha en fortsatt GOD SOMMER alle sammen!

Klem fra Stine :-)

Papirposer + masse rester = minialbum

Thats just so cute har en utfordring gående nå hvor du skal bruke rester. Og er det noe jeg har mere enn nok av er det rester - både papir og andre småtteri. Jeg ble så inspirert at jeg satte i gang med et minialbum! Selve albumene er laget av papirposer, jeg har en tendens til å kjøpe disse posene, men jeg er visst ikke like flink til å bruke de..så jeg har noen liggende kan du si ;-) Posene er festet sammen med silkebånd, og pyntet med bilder, mønsterpapir, bånd, teip og annet stæsj. Jeg har også laget tager som ligger inne i posene, med bilder og tekst. Det ble et fargerikt minialbum med minner fra Danmarksferien i fjord sommer. Jeg har kun brukt rester og ting jeg har hatt liggende til dette prosjektet, kjempegreit å få brukt litt av det også! (Selv om restebunken ikke akkuat ser merkbart mindre ut!) Her er albumet mitt:


fredag 24. juni 2011

Barnehagegutt

Jeg fant plutselig ut at jeg hadde et barnehagebilde av lillegutt liggende som ikke er scrappet - og det må man jo gjøre noe med! Jeg er egentlig ikke superglad i denne type bilder, jeg syns det hadde vært mer gøy å få et barnehagebilde tatt mens han leker - litt mer naturlig liksom ;-) MEN, bare det å få et bilde av lillemann hvor han sitter stille, smiler OG har rene klær er jo et lit under, så jeg får vel bare være fornøyd med bildet! Og uansett måtte det jo bare scrappes!

Jeg har brukt skisse nr 117 inne hos Skissedilla - digger den skissa!torsdag 23. juni 2011

Feeling blue!?

I utfordring # 129 hos Sukkersött skal man la seg inspirere av vann. Jeg begynte med en gang å tenke på flotte strender med blått/turkist hav, og har scrappet en LO i disse fargene:onsdag 22. juni 2011

LOVE you!

Denne LO'en er laget til en oppgave inne hos CASA kreativ, hvor vi skulle lifte en av Ingvild Bolmes fantastiske LO'er. Nesten litt skummelt å skulle lifte en av hennes LO'er, men gøy var det! Slik ble min LO:tirsdag 14. juni 2011

You color my world!

En ganske så enkel LO, uten for mye stæsj. Jeg er fortsatt usikker på om det er litt for lite stæsj på den... (men Silje sa den var fin sånn som den er nå!!). LO'en ble forresten laget på forrige CASA-treff...så ting tar litt tid - tok bilde av LO'en her om dagen;-)lørdag 11. juni 2011

Endelig!

Det tok sin tid før lillemann før taket på gåinga, 14 mnd var han da han virkelig fikk taket på det (men siden har han i grunn løpt rundt!). Han begynte å gå på forsommeren i fjor, så resten av sommeren var det bare å følge på - da skulle han gå HELE tiden ;-) Denne LO'en er laget etter So Cute Sketch 5 inne hos That's just so cute:torsdag 9. juni 2011

Papiralongbidrag

Jeg er med på Papialongen inne hos Casa Kreativ, en ny oppgave hver måned gjennom hele året, hver man er med i trekningen av kjempeflotte premier!

En av LO'ene har jeg allerede vist her i bloggen, men resten har visst ikke kommet så langt...men her kommer de i alle fall:

Januar - bruk tape på prosjektet:Februar - stempel og mist/maling/distress:April - søppel og minst 10 blomster:Mai - IKKe bruk rødt/hvitt/blått + ha med stempel:Juni/juli - Bruk fargene gul og oransje + journaling på minst 100 ord:

onsdag 1. juni 2011

Ny utfordring hos Scrap'a'long

Plutselig var det juni, og vi er klare med ny utfordring hos Scrap’a’long! Denne gangen har vi med oss to flotte sponsorer (og to flotte premier!!):

Minne-Hjørnet, Follos rene stempel- og scrapbookbutikk. Her finner du alt du trenger inne stempling, scrapbooking, papir, pynt og tilbehør. Vi holder til midt i gågaten i Ski sentrum, lett tilgjengelig fra Ski storsenter og Ski stasjon. Nå kan du også kjøpe våre egne stempler, utklippsarrk og mønsterark direkte fra nettet!Crafty Ribbons is a ribbon emporium, we are passionate about ribbon and want to share our fantastic ribbons with others.
Whether your project requires satin, sheer, silk, grosgrain, gingham or polka dot ribbon we have them all! Lots and lots of different colours in a range of widths, we even have a ribbonbox to keep them in!

Oppgaven vår denne måneden er Vannteknikk.
Her er det bare å bruke fantasien, og bruke maling, glimmermist, lage egne bakgrunner med distress ink eller andre vannbaserte produkter. Flere forslag og linker til tutorialer finner du i Scrap'a'long bloggen! Denne gangen går utfordringen over to måneder, og vi har også to flotte premier - så her er det bare å slnge seg med!


Jeg har brukt knapper og bånd fra Crafty Ribbon, og jeg har brukt denne tutorialen.