fredag 27. januar 2012

So Cute Surprise og jul i januar :-)

Inne hos That's just so cute er vi klare med en ny post. Den 25 hver måned vil vi nå ha en post som vi har valgt å kalle So Cute Surprise - så her kan alt skje! Vår aller første surprise er igang, og vi starter med en temautfordring: snøkrystaller. Mitt bidrag ble et julekort:Jeg syns det er veldig koselig å lage egne julekort, men selv om jeg alltid har planer om å komme tidlig i gang, så har det en tendens til å bli ganske så stressete med disse julekortene når vi er litt inne i desember! Så i år prøver jeg igjen! Jeg har planer om å følge Hjertebodens Juleblogg, her leverer man tre julekort/kreasjoner hver måned frem mot jul! Jeg er i alle fall i gang, og i januar ble det disse bidragene fra meg:

Og jaggu meg har jeg ikke fått lagd enda et julekort nå i januar! Dette ble laget til en hurtigscrapp inne hos Scrappeland:

3 kommentarer:

 1. Så mange nydelig julekort...
  Klem fra Merethe

  SvarSlett
 2. Ja, her er du jammen godt i gang! Kjempefine julekort du har laget. Det var om jeg også skulle prøve meg på dette... hos meg pleier de nemmlig få fotoknutsen julekort, og jeg er litt flau for å innrømme det... så kanskje,kansje jeg skal lage hjemmelagede i år? Dette var hvertfall til stor inspirasjon

  SvarSlett
 3. Underbara kort, älskar alla detaljer!

  SvarSlett