tirsdag 17. juli 2012

Scrappeglede!

Vi har fått besøk av en ny, herlig gjest inne hos That's just so cute, og denne måneden er det Linda som er gjestedesigner. Linda ønsker å se glade prosjekter - som oser av scrappeglede! 

Jeg har fått skikkelig "Smash-dilla" om dagene, og storkoser meg med Smash-bøkene mine! Så mitt bidrag til Linda sin herlige utfordring ble en Smash-side, fylt med koselige hverdagsminner og herlige, glade farger og detaljer:
Og et par sider til:
En av tankene mine med disse bøkene er at jeg skal bruke den til å dokumentere en del av hverdagsglimtene og hverdagshistoriene. Her har jeg smashet en av tegningene til Jonathan og skrevet historien bak. Når Jonathan (3 år) satt og tegnet denne sa han til pappan sin: "Se pappa, masse pupper!!". Vi syns jo dette var veldig morsomt, selv om det var rimelig uskyldig fra Jonathan sin side. Vi har en god stund lest boka "Lille larven aldrimett" nesten hver dag, og Jonathan kan snart boka utenat - boka om larven som blir til puppe og så sommerfugl. Så det var slike pupper Jonathan tegnet :-)

1 kommentar:

  1. Så koselig hverdagsdokumentasjon - Kjempeflotte sider :o)

    SvarSlett