mandag 31. oktober 2011

Utfordrende stæsj - del 1

Inne hos Casa Kreativ har man hatt muligheten til å både sende og motta utfordrende scrappestæsj. Jeg har både mottatt og sendt av gårde to pakker. Den første pakken fikk jeg fra Gosti, og pakken hadde følgende innhold:


Her er en LO laget med stæsjet jeg fikk, det er kun bazzill, mist og thickers som ikke er fra pakka fra Gosti.


fredag 28. oktober 2011

Sillyface

Bilde av Jonathan som gjør seg til ;-) LO'en ble egentlig scrappet til en Skissedillaskisse...men jeg rakk visst ikke å levere...
Jeg har brukt følgende produkter fra Andrine og Marens Landhandleri:
Tyll - blå
Hattenål - diamant, blå
MT Washi tape - Tile blue
Stofftape - lyseblå med prikker
Plastblomster - Aster, turkis
Plastblomster - Dahlia, turkis
Plastblomster - Frosted Dahlia, blå


torsdag 27. oktober 2011

Istid

Ventetid er scrappetid... Jeg hadde termin på mandag, så nå begynner jeg å bli veldig klar for å møte denne bebisen! Men hun koser seg visst godt inni magen, og har ikke begynt å melde sin ankomst enda.. Så da er det jo bare å slappe av, scrappe og kose seg mest mulig den siste tiden!

Jeg har scrappet et bidrag til Skissedilla # 134, en herlig skisse laget av Carrin. Her er mitt bidrag:


onsdag 26. oktober 2011

Søstrene sisters

I really fell for Pencil Lines' Sketch #256, and this is my take on this sketch:
Bildet er lillesøster Silje og meg på 17. mai i år. Jeg scrapper jo stort sett bilder av Jonathan, og da er det sjelden rosa som dominerer...så her slo jeg meg helt løs med både rosa og blomster til en forandring!

mandag 24. oktober 2011

En liten hilsen..

En liten hilsen til ei god venninne fordi hun arrangerte babyfest for meg!! God mat, gaver og skravling - kan det bli bedre!?

Kortet er laget til Sketchy Color #90, som er en skisseoppgave.

Det herlige stempelet på kortet er Kraftin Kimmie, Drucilla - du finner det hos Andrine og Marens Landhandleri.
Jeg har brukt følgende produkter fra Andrine og Marens Landhandleri:
Stempel - Kraftin Kimmie, Drucilla
Rosa Tyll
Tofarget bomullstråd
Plastblomst - Aster, sjokkrosa
MME, Lost & Found 2 - 6x6 paperpad, Blush

lørdag 22. oktober 2011

Hallo!?

Denne LO'en laget jeg til CASA-visten for september, som 1 av 3 oppgaver. Dette var en skisse-oppgave. Jeg storkoste meg med oppgavene, og ble veldig overrasket når jeg vant :-) Det var stas! Bildet er av Jonathan som hadde en periode hvor han var VELDIG interessert i mobiltelefonene våre!
På denne LO'en har jeg brukt følgende fra Andrine og Marens Landhandleri:
Tyll - turkis
Hattenål - diamant, blå
Plastblomst - Frosted Dahlia, blå
Mini Metallic Roser - turkis
Mulberry Roser - nøkkens valg

torsdag 20. oktober 2011

Sommeren 2011 - et minialbum

Dette minialbumet er laget som DT-bidrag til Andrine og Marens Landhandleri. Oppgaven var enkel - vi kunne lage hva vi ville ;-) Jeg endte opp med et minialbum med diverse bilder fra sommeren 2011. Jeg har brukt et chipboardalbum jeg hadde liggende. På alle sider har jeg limt på mønsterark og pusset rundt kantene for å få jevne overganger. Jeg har stort sett brukt mønsterark fra My Minds Eye serien Lost & Found 2 (herlige ark!!) og ulik tape og pynt fra Landhandleriet. Jeg brydde meg ikke så veldig om størrelsen på pynten, så minialbumet ble alt for tykt for ringene som fulgte med - så de har jeg byttet ut med noen større ringer ;-)


Fra Landhandleriet har jeg brukt følgende:
MME ark - Lost and found 2
Washi tape - fugler, 3pk sterke farger - Ny!
Kraft papir tape
Mulberry blomster - Nøkkens valg, Sommerbryllup
Aster blomster - Mint
Frostet Dahlia blomster - Mint
Dahlia blomster - Brun, Lys beige
Mini Dahlia blomster - Brun og teal
Tyll - Turkis, Hvit
Embellishments - Gyldne øyeblikk
Andrines blondepynt
Hattenål - diamant, blå
Tim Holtz - Ornate plates, metal

tirsdag 18. oktober 2011

Jubiduu!!


Et bittelite skryteinnlegg - jeg vant So Cute Sketch 9 inne hos That's just so cute!! En bursdagsgave dagen før dagen ;-) Jeg vant med denne LO'en:

søndag 16. oktober 2011

Having a blast

På denne LO'en har jeg scrappet Jonathan og morfar som skrur sammen sykkelen til Jonathan - stor stas for små og store! På denne LO'en har jeg brukt metall fra Korthobby, som er månedens sponsor hos oss i Scrap'a'long. Ta også turen innom oss og delta på utfordring # 9 som har tema høst!


fredag 14. oktober 2011

På kurs med Ingvild Bolme

På Casa-treffet var jeg (som de fleste andre!) på kurs med Ingvild Bolme. Jeg ble vel ikke akkurat bestevenn med skalpellen, som var flittig i bruk under kurset, men fikk da dreisen på det etterhvert! Og gøy var det å lære litt nye teknikker og se hvordan hun bygger opp LO'ene sine! Jeg ble bare ferdig med den ene LO'en, burde vel kanskje få scrappet LO nr 2 snart før alt går i glemmeboka ;-) Her er i alle fall LO'en jeg ble ferdig med, slenger den også med hos That's just so cute hvor de vil se Bolme-LO'er.

tirsdag 11. oktober 2011

DT hos Anonyme Scrappere!!


For noen uker tilbake fikk jeg en veldig koselig mail fra Ragnhild hos Anonyme Scrappere, og i dag kan jeg endelig røpe at jeg nå er med på designteamet hos Anonyme Scrappere!! Jeg ble veldig overrasket, og veldig glad for forespørselen - og gleder meg til fortsettelsen! De har allerede et supert designteam med utrolig dyktige og allsidige scrappere/kortlagere, så jeg er veldig stolt over at de vil ha meg med på laget!

Mitt aller første bidrag er til utfordring # 30 som er ute i dag. Utfordringen lyder hvitt på hvitt. (Du kan ha farge på trykk og blader, men ellers skal alt være hvitt). Mitt bidrag ble en LO av Jonathan, er så glad i denne bildeserien, så det er ikke første gang jeg scrapper dette bildet ;-)lørdag 8. oktober 2011

Barnehagegutt

Forrige helg var jeg på CASA-treff utenfor Tønsberg, og koste meg masse! Fikk med meg AJ-kurs med Screppa/Torill og LO-kurs med Ingvild Bolme. To totalt forskjellige kurs, men begge veldig inspirerende! Ellers ble det selvfølgelig scrapping, shopping, skravling og spising! En herlig helg :-)

En av LO'ene jeg fikk scrappet er til So cute sketch 9 inne hos That's just so cute. Virkelig en herlig skisse å jobbe med! Jeg har scrappet årets barnehagebilde av Jonathan:
onsdag 5. oktober 2011

Anma Sketch Challenge #2
Da er vi klare med Anma Sketch Challenge #2 hos Andrine og Marens Landhandleri. Ann-Katrin har laget den herlige skissen dere skal la dere inspirere av, og tema for oppgaven er halloween - hva du blir inspirert av er helt opp til deg! Det er selvfølgelig en flott premie fra Landhandleriet også, så jeg håper du slenger deg med på utfordringen!

Her er mitt bidrag:
Jeg har brukt følgende produkter fra Landhandleriet:
MME ark - Mischievous
Washi tape - svart stripet og gul
Embellishments - Halloween
Tyll - Gul
Twine - Oransje
Mini Dahlia - Oransje
Dahlia blomster - Oransje
Tim Holtz - Game pieces