torsdag 1. desember 2011

DT-bidrag, julekalendere i fleng og en real utfordring til meg selv!

Det er ny måned og klart for ny utfordring inne hos Scrap'a'long. Denne måneden er utfordringen rett og slett JUL, så her er det mange muligheter! 


Vår sponsor denne måneden er Rick St. Dennis, som lager herlige digitale stempler. Vi i designteamet har vært så heldige å bli sponset med et av stemplene hans, så motivet på kortet mitt er selvfølgelig herifra!Det er jo som kjent 1. desember og julemåneden er endelig over oss!! En fantastisk måned spør du meg ;-) I år har jeg ordna meg skikkelig og sitter nå med ikke mindre enn 3 pakkekalendere - alle med scrappepakker!


Den første pakkekalenderen er fra lillesøster Silje. Hun scrapper hun også, så vi bestemte allerede i sommer at vi skulle lagge scrappekalender til hverandre.


Den andre scrappekalenderen er det Anja som har laget, etter at vi bestemte oss for et kalenderbytte (for de som ønsket det) på designteamet til Anonyme Scrappere. Så Anja har selvfølgelig fått kalender av meg også!


 Den siste kalenderen har jeg fått gjennom et kalenderbytte inne på forumet til Papirdokkene. Her ble vi delt opp i grupper på 7 personer. Så skulle du sende 4 pakker til de 6 andre på gruppa slik at du til slutt endte opp med 24 pakker. Her skulle pakkene ha en verdi på ca 5 kr, bortsett fra julaften som har en verdi på ca 25,-.

Så over til utfordringen...det blir jo mye nytt scrappestæsj disse ukene, så jeg har bestemt meg for å utfordre meg selv. Jeg skal lage noe scrapperelatert hver dag hvor jeg bruker noe fra en (eller flere) av dagens kalender. Så får vi se hva som dukker opp, og håpe jeg ikke ender opp med 24 pakkelapper! Så i morgen kommer forhåpentligvis et lite prosjekt laget med noe fra dagens pakker:


 Tofarget bomullstråd fra Silje, Sarah Kay stempel fra Anja og blomster og sjokolade fra Papirdokkene (sjokoladen skal jeg nok bli kvitt!!)

2 kommentarer:

  1. http://scrappesilje.blogspot.com/2011/12/1-desember-og-en-liten-utfordring-til.html ;)

    SvarSlett
  2. Tuuuusen takk for at jeg er på team med deg altså :) elsker kalenderen fra deg - og alt jeg mottar *gullgullgullgull*
    du skulle sagt at du kom til å legge ut bilder hver dag, fantastisk å følge med her :)
    klemm

    SvarSlett