mandag 12. desember 2011

Julekort...igjen :-)

Planen er fortsatt å scrappe noe hver dag frem til julaften, og bruke noe fra kalenderen. Det har jeg faktisk klart, jeg ligger bare en dag etter her i bloggen. Litt dårlig med dagslys om dagene, og innen jeg fikk muligheten til å ta bilder i går var det kvelden og mørkt. Så da ventet jeg til i dag så jeg fikk tatt bilder i dagslys! Her er i alle fall et julekort hvor jeg har brukt mønsterark fra lørdagens kalendergaver. Dette leverer jeg til desember utfordringen i Scrapshopbloggen, hvor de vil se julekort, pakkelapper eller tags denne måneden.I kalenderen i går fikk jeg blonster, bånd og pyntegrener fra Silje, fargerike blomster fra Anja og roser og bling fra Papirdokkene. Skal se om ikke jeg får ut et innlegg senere i dag med kortet jeg har scrappet med noe av dette :-)5 kommentarer:

 1. kjempe fine kort du scrapper, koselig å bruke litt tid på å titte rundt i andre sine blogger, finner så mye ny innspirasjon!

  Ønsker deg en flott 13 Desember :)

  SvarSlett
 2. Kjempelekkert julekort, Stilig med vintagepapir bak motivet. Tusen takk for flott bidrag til Scrapshop utfordringen.

  SvarSlett
 3. Nydelig kort! Likte veldig godt det bildet, og buttenen var jo kjempesøt :) Takk for ditt bidrag til utfordringen vår

  SvarSlett
 4. Nydelig vintage kort som oser av julestemning!

  Tusen takk for ditt bidrag til Scrapshopbloggens utfordring! :-)

  SvarSlett
 5. Så nydelig kort! Takk for at du er med på utfordringen.

  SvarSlett