fredag 30. desember 2011

Scrappeåret 2011

Jeg gikk hardt ut i år og satte meg som mål å scrappe 100 LO'er i løpet av 2011. Jeg kom ikke helt i mål, endte vel på 95 LO'er tror jeg. I tillegg har det blitt nærmere 50 kort, en god del tags, noen ATC'er og et par minialbum. Så jeg er i grunn fornøyd med produktiviteten dette året :-) Det må sies at jeg er like optimistisk for 2012 og satser på 100 LO'er til neste år også!

Tidlig i år ble jeg spurt om å være gjestedesigner hos Scrap'a'long, noe jeg gladelig sa ja til. Og når de søkte etter DT i våres tok jeg sjansen på å søke. Jeg ble en av de heldige og var veldig stolt når jeg kunne presentere meg som en av deres DT-jenter :-) Når Andrine og Marens Landhandleri søkte DT'er i sommer måtte jeg bare søke, digger den butikken!! Og du kan tro jeg ble glad når jeg ble valgt ut! Og jaggu meg har det ikke blitt DT-plass på meg hos både Anonyme Scrappere og That's just so cute. Jeg lurte litt på om det kanskje ville bli litt mye jobb, men enn så lenge storkoser jeg meg med de ulike utfordringene og bekjentskapenen jeg gjør gjennom DT-jobbingen! Jeg ser jo det titt og ofte er ulike utfordringsblogger og andre som søker DT'er, så jeg anbefaler alle å prøve seg hvis de syns det virker spennende!

Noen treff har det også blitt på meg i år. Jeg fikk med meg et butikktreff hos Gode Minner, og ikke minst har jeg fått med meg begge CASA-treffene i år! En helg med kurs, skravling, scrapping og nye bekjentskaper gjør virkelig godt for sjelen, så jeg håper på flere treff i 2012! Aller først blir det i alle fall et butikktreff hos Gode Minner i slutten av januar!

Scrappestilen min syns jeg alltid er vanskelig å bedømme selv...men jeg ser at bakgrunnen min som ofteset er hvit eller jeg bruker et mønsterark. Jeg har virkelig fått sansen for glimmer mist/color wash og jeg har også begynt å bruke mere maling/gesso på produktene mine. Ellers er jeg veldig glad i Washi tapen fra Andrine og Maren, sterke farger, tyll, morsom pynt og ulike bokstavklistremerker. På tampen av året nå har jeg også fått øynene opp for stensiler, så det blir det mere av! Det ble en del scrappeshopping i år, og selv om det stadig er nye ting jeg har lyst på har jeg bevilget meg selv en aldri så liten scrappeshoppestopp...ikke noe shopping før jeg har laget minst 50 prosjekter! (Har lagd 9 så langt...).

Så nå gleder jeg meg til å ta fatt på nye utfordringer i 2012, til å delta på nye kurs, og treffe igjen nye og gamle scrappebekjentskaper i både blogg- /forumverden og på treff!! Og et lite scrappenyttårsforsett til meg selv: jeg syns alltid det er så koselig når noen tar seg tid til å legge igjen en kommentar, så jeg skal bli flinkere til å legge igjen kommentarer på mine mange bloggrunder!

Og endelig, min topp 10 for 2011 (i tilfeldig rekkefølge):5 kommentarer:

 1. Hærlig topp 10 liste! Digger den lekne go fargerike stilen din!
  Ønsker deg et godt nyttår!

  SvarSlett
 2. Flott topp 10! Her var det mange fine og fargerike LOer :)

  SvarSlett
 3. Du lager så mye lekkert Stine, mange lekne og herlige LOer.
  Godt nytt år.
  Klem fra Merethe

  SvarSlett
 4. Så mye fint du lager. Jeg har vært mye inne på bloggen din i det siste og fått masse inspirasjon. Gleder meg til å se hva du lager neste gang :)

  Hilsen Charlotte

  SvarSlett
 5. Så utrolig masse flott du har laget i året som har gått! Så fargesterkt og lekent. Liker virkelig godt scrappingen din, altså!

  SvarSlett