torsdag 15. desember 2011

Jubidu for meg, julekort, tag og kalendergaver :-)

Først må jeg få lov å skryte litt!! Jeg kan nå få lov til å røpe at jeg er med i designteamet hos That's just so cute!! Jeg gleder meg til å komme i gang!

Jeg ligger visst litt etter med kalendergavene og utfordringen mi om å scrappe/blogge hver dag frem mot julaften. Men her er i alle fall et julekort hvor jeg har brukt dierse rød pynt jeg fikk i kalenderen på tirsdag. Med dette kortet vil jeg delta på utfordring #17 hos papirdokkene - Vinter i Clean and simple. Jeg ville gjerne ha på mere stæsj på kortet, men klarte så vidt å begrense meg ;-)


Her er kalendergavene jeg fikk i går. Osteklut fra Silje, blomster fra Anja og roser og metall fra Papirdokkene. Og her har jeg lagd en juletag hvor jeg har brukt osteklut fra kalenderen.

 I dag fikk jeg bling fra Anja, blonde fra Papirdokkene og drikkeunderlag (!) fra Silje. Jeg er i gang med et prosjekt, og det blir IKKE jul denne gangen ;-)4 kommentarer:

 1. Rålekkert! Nydelig motiv, flott med den lyse bakgrunnen og den røde pynten :)

  Takk for at du scrapper med Papirdokkene!

  SvarSlett
 2. Dette er jo bare herrlig! Flott C&S-kort, og for et nyyyyydelig motiv:) Jeg kjenner igjen den røde pynten fra kalenderen;) Morro å se det i bruk

  Takk for at du scrapper med oss Papirdokker

  Ønsker deg samtidig en fin førjulstid

  Smil fra Anne:)

  SvarSlett
 3. Nydelig C&S kort og kjempekoselig motiv!
  Takk for at du deltar hos oss Papirdokker.

  Klem, Gry-Heidi :)

  SvarSlett
 4. Kjempeflott julekort. Veldig enig i at det ikke er lett å stoppe pyntinga, men du klarte det.
  Takk for at du deltar hos Papirdokkene.

  Klem :o)

  SvarSlett